Nu har bokningaar för nästa år börjat. Vill du ha en speciell tid är det dags att reservera nu. Vi fakturerar inte i år utan ca 30 dagar innan din ankomst.. Du får en orderbekräftelse i samband med bokningen. 
Björn-Erik 

SEK

Våra stugor

Boka en av våra stugor som ligger i Hejdeby, 10 km öster om Visby, alla på egen tomt med avskilt läge såtillvida att de inte gränsar mot varandra eller någon granne. Du kan alltså känna dig som hemma. Vi har nu de flesta stugor permanentuthyrda. (bra under pandemin) Därför har vi bara 12 bäddar att erbjuda.

Om Du skall jobba på Gotland har vi boendet för dig. Pris efter antal personer. För att vi skall veta vilken stuga vi pratar om är det bra om Du använder vårt nummer vid kommunikation om hyresalternativ. Vi har både namn och nummer på dem. Vi har alternativen till Bondestugan.

Det var för 33 år sedan som vi flyttade från ett kringflackande liv på fastlandet till Gotland, till en liten gård med 13 hektar mark.

Ekologisk odling och stuguthyrning utgör numera vår verksamhet. Trädgårdsodling i ekologisk form har vi bedrivit sedan 2002. Utvecklingen går mot mer bär och stugor med var och en sin egen karaktär. Havtornsodlingen som etablerades som en kul grej visade sig ha väldigt stor potential varför vi successivt utökar arealen av de vitaminstinna bären. Det skulle nu växa ca 1000 havtornsplantor på vår mark. Det kommer nog tyvärr inte att bli fler. miljön tycks inte stämma längre. Jordgubbsarealen är Idag ca 10 000 plantor av sorterna Honeoy, Sonata, och Allegro som är det vi senast planterat 2020! 10000 nya plantor kommer i augusti Rumb och VERDI  Havtornsodlingen kommer succesivt att avvecklas då vi inte klarar av att ge dem den miljö de kräver.

Krusbär har vi planterat på försök vilket börjar ge resultat nu. Björnbären gav en riklig skörd men tålde inte transporter. Så snart vi skickade något till Fastlandet blev det mögel. Här hemma kunde vi utan problem låta dem stå i en vecka. Självplock är det bästa för dessa delikatessbär. I fjol blev det inga bär till följd av torkan! I år får vi se.

Klicka här för att läsa mer om vår ekologisk odling!

Vi samarbetar med ledande Stugportaler som:

Stugsidan.se
fritiden.se
Tripto.se
Stugknuten.se
stugoratthyra.se
stugtorget.se
stugbo.se
stugnet.se
booking.com

Katter och hundar är välkomna till alla stugor!